Reminder: inschrijving Clubkampioenschappen 2019 sluit donderdag a.s.!

 

Reminder! De inschrijving voor de clubkampioenschappen sluit a.s. donderdag!

Alle leden van AV Daventria zijn van harte welkom om deel te nemen aan de clubkampioenschappen op zondag 7 oktober. Op het programma staan:
– een meerkamp voor pupillen, junioren, senioren en masters.
– een 3000m op de baan voor junioren AB, senioren en masters.
– een 5 km door het Zandweteringpark. Dit onderdeel staat ook open voor ouders van Daventria leden.

De eerste onderdelen starten om 10 uur. De 3000m start tussen half 12 en 12 uur. Exacte tijden worden gepubliceerd op atletiek.nu. Rond 3 uur ‘s middags sluiten we het programma af met een borrel bij het clubhuis!

Pupillen kunnen zich inschrijven via de Daventria website. De pupillen voeren de onderdelen uit volgens het athletics champs concept, met 20 minuten tijd per onderdeel. De dag start met de teamestafette, en eindigt met een prijsuitreiking. De pupillen starten rond 12u en eindigen rond 3 uur. Exacte tijden worden gepubliceerd op atletiek.nu.

Junioren, senioren en masters kunnen zich t/m donderdag 4 oktober inschrijven via https://www.atletiek.nu/wedstrijd/main/19302/

Deelnemers aan de recreantloop kunnen zich inschrijven door een email te sturen naar wocavdaventria@gmail.com. Inschrijven voor de recreantloop is ook mogelijk op zondag 7 oktober, tot 30 minuten voor de start.

Geef een reactie