post

Marcel Janssen

Geboorteplaats – Apeldoorn

Geboortedatum – 23 juni 1969

Burgerlijke staat – getrouwd met Heleen (3 kinderen; Brian, Sharon en Jinke)

Lengte en gewicht – 197 cm en 98 kg

Beroep – Facility Manager bij ABN AMRO in regio Midden (Utrecht). Dit betekent dat ik verantwoordelijk ben voor ruim 100 kantoren in de regio op het gebied van Huisvesting en Facilitaire Dienstverlening.

Opleiding – Facility Management (nog mee bezig)

Hobby’s – Geen bijzondere hobbies.

Favoriete eten – Pastagerechten.

Favoriete boek of film – Ik heb niet één maar vele favoriete films. Ik hou er wel van om films te kijken. Als ik er toch één moet noemen dan Dances with wolves met Kevin Costner.

Favoriete muziek – Marillion

Favoriete atletiekonderdeel – ehhh… Vooral kijken naar baanatletiek.

PR’s – geen

Idool – Ik niet echt een idool.

Trainers –

Sportieve hoogtepunt – Mijn sportieve periode (basketbal, tafeltennis, tennis, zwemmen) tot ongeveer mijn 29e. Daarna ben ik ‘afgezakt’ naar niveau min tien . Oftewel ik doe weinig tot niets. Er staat wel een mountainbike in de garage.

Dieptepunt – Mijn sportieve periode na mijn 29e

Toekomst en atletiek – Ik ben lid van de bosgroep maar heb nog niet gelopen. Wellicht dat er mensen zijn die mij zover krijgen om de (stoute) schoenen maar eens aan te trekken.

En verder… Ben ik in het bestuur gekomen omdat ik het belangrijk vind dat er een vertegenwoordiging voor de jeugd- en baanatletiek in het bestuur zit. De afgelopen jaren is dat wat onderbelicht geraakt en ik denk dat ik met men kennis en ervaring als ouder een aantal belangrijke lijnen kan uitzetten.

Met 3 kinderen lid van Daventria vind ik dat ik ook mijn steentje moet bijdragen aan de vereniging. Zonder vrijwilligers draait geen vereniging. Dus als je dit leest en je hebt nog wat tijd meld je dan aan om ook iets voor de vereniging te betekenen! Dat kan variëren van een incidentele taak of een wat meer structurele taak. Er is altijd wat te doen!

Geef een reactie