post

Hans Blankestijn


Geboorteplaats – Veenendaal

Geboortedatum – 12 juni 1961

Burgerlijke staat – getrouwd met Griet

Lengte en gewicht – 172,5 cm en 62 kg (15% afgevallen in de eerste 3 jaar dat ik hardloop)

Beroep – IT-auditor. Dit houdt in dat ik onderzoek instel naar het beheer en de beveiliging van informatiesystemen bij de Belastingdienst (B/CIE) in Apeldoorn.

Opleiding – SPD (bedrijfsadministratie) en IT-auditing (EUR).

Hobby’s – Computeren en Hardlopen.

Favoriete eten – Spaghetti met veel tomatensaus, gehakt, groente en geraspte kaas.

Favoriete boek of film – La vita è bella. De film speelt zich af in Italië tijdens de WOII. Een Joodse vader zit met zijn zoontje in een concentratiekamp gevangen. De vader probeert zijn zoontje te beschermen door de verschrikkelijke werkelijkheid van het kamp als een spel te benaderen.

Favoriete muziek – U2

Favoriete atletiekonderdeel – alles tussen 5 km en iets meer dan 42 km.

PR’s – 10 km 39:06 min.; 15 km 59:11 min.; halve marathon 1:23:46 u.; marathon 3:03:24 u.

Idool – Bono, de zanger van U2.

Trainers – leraar Duits van de middelbare school; die me uitdaagde om niet te spijbelen maar m’n best te doen op school en dat toen ook nog voor elkaar kreeg.

Sportieve hoogtepunt – Het mooiste komt nog.

Dieptepunt – Gevallen in januari 2009 tijdens de 10 EM van Twello en geblesseerd geraakt. De revanche in Twello heb ik nog niet kunnen maken omdat de 10 EM sindsdien niet meer in januari in Twello is gehouden. Ik heb daar dus nog wel een appeltje te schillen.

Toekomst en atletiek – Ik loop sinds 1 april 2006 hard en heb er ontzettend veel lol in. Het voordeel van “later starten” is dat ik zelfs op mijn leeftijd nog steeds progressie boek en mijn pr’s kan verbeteren. Maar ieder voordeel hep z’n nadeel; Dolf Brouwers zou hiervan zeggen “ik heb een veel-belovende toekomst achter de rug”.

En verder… sta ik opgesteld binnen het bestuur om de club als secretaris te ondersteunen. De organisatorische kant van Daventria vind ik heel leuk, divers en uitdagend om daar mijn steentje aan bij te dragen. Ik ben ook betrokken bij de Webcommissie; dit vind ik belangrijk omdat het bijdraagt aan een goede communicatie binnen de vereniging.
En als alles lekker loopt, draaf ik graag op de baan of in het bos gezellig met jou mee!

Geef een reactie