Inloopconsult Sportfysiotherapie in eigen huis

Voor alle leden-atleten van AV Daventria 1906 (ook alle bosrecreanten) gaan we binnenkort in ons clubgebouw Inloopconsult Sportfysiotherapie aanbieden. Hiertoe start een proef in samenwerking met Fysicx.

Vragen over blessures, of liever nog preventieve adviezen, kunnen door atleten ingewonnen worden bij Mark v.d. Putten. Mark is zelf actief sporter en wil graag zijn kennis en ervaring over blessures en preventie inzetten voor atleten. Meer informatie over Fysicx vind je op de site www.fysicx.nl Fysicx is gevestigd in de Scheg.

We zien een toegevoegde waarde voor onze atleten/lopers en doen daarom een proef voor 3 maanden. Aan het einde van deze periode evalueren we en bezien onder welke condities het eventueel permanent kan worden ingericht.
Het spreekuur wordt gehouden op de dinsdagavond om de 14 dagen van 19 – 20 uur. Hiervoor is het krachthonk ter beschikking.

Het is niet de bedoeling om uitgebreide behandelingen te doen. Raadplegen, adviseren, overleggen over fysio-aspecten bij het sporten, preventie van blessures e.d. staan centraal. Het inloopconsult is voor de atleet kostenloos en verplicht tot niets. Als een behandeling of vervolgadvies gewenst is, dan spreekt de atleet dat zelf af, al dan niet bij Fysicx.

Heb je een pijntje, vraag of fysieke klacht, aarzel dan niet om te reserveren en gebruik te maken van deze mogelijkheid op ons sportcomplex. We starten op 6 oktober en bieden het ook i.v.m. introductie ook op maandagavond 11 oktober aan.

De volgende data staan nu genoteerd voor de proef:
Di 6 oktober, ma 11 oktober, di 26 okt, di 9 nov, di 23 nov, di 7 dec. en di 21 december.
Dus: van bosrecreant tot baanatleet, jong of oud: voel je uitgenodigd om een advies van een deskundige sport-fysiotherapeut in te winnen.

Geef een reactie