Loop je lichter

De GGZ-organisaties Mindfit en Dimence organiseren in samenwerking met AV Daventria 1906 de trainingsgroep “Loop-je-lichter”. Het aanbod is gebaseerd op runningtherapie. Dit is hardlopen op ieder niveau om te werken aan psychische klachten zoals piekeren, somberheid, gevoelens van angst en spanning, onzekerheid of stress. Uit onderzoek blijkt dat hardlopen veel mensen helpt om zich lekkerder te voelen. Direct na de training door de ontspanning en afleiding en op lange termijn door het effect van de vrijgekomen endorfine op het brein.

Loop je lichter wordt op maandag- en donderdagmiddag van 16:00 – 17:00 uur gegeven door loopleiders (*) van Daventria, op de atletiekbaan op Sportpark Keizerslanden (Borgelerdijk 2 naast zwembad “Borgelerbad”).
De trainers zorgen ervoor dat de training aansluit bij je conditie en helpen je om het trainen vol te houden. Het gaat bij de loopgroep niet om presteren, maar om je door inspanning te ontspannen. De loopgroep is laagdrempelig, er is geen basisconditie vereist, iedereen kan trainen op zijn eigen niveau. Voor meer informatie kun je terecht bij info@impluz.nl , 0570-604900 of via de website: https://www.impluz.nl/training/loop-je-lichter-deventer-doorlopend

In samenwerking met een professional van Impluz wordt jouw situatie bekeken en gekeken of deelname passend is. Jouw klachten worden besproken in een kennismakingsgesprek en er wordt gekeken of je verdere hulp nodig hebt.

(*) de loopleiders zijn: Petra Kolb, Stella Overkamp, Albert Broekhoff, Gerard Harleman, Joost Hemmen, Wim Hauptmeijer en Joop Vierveijzer.

Geef een reactie