post

Reünie van atleten van Daventria 1974-1994

Het is hoog tijd om elkaar weer te ontmoeten! Graag nodigen we jou uit voor een reünie van atleten van Daventria, die lid waren in de periode 1974-1994. We zijn van plan om een gezellige bijeenkomst te organiseren, waar we elkaar weer kunnen ontmoeten en samen herinneringen kunnen ophalen uit dit roemruchte Daventria tijdperk. Een periode die ons heeft gevormd en waar we met veel genoegen op kunnen terugkijken, zowel qua sfeer als voor wat betreft de uitzonderlijke prestaties.

ReunieAVDaventria

We hebben de reünie gepland op zaterdag 14 maart 2020 van 16.00 tot uiterlijk 22.00 uur in het clubhuis van Daventria, Borgelerdijk 2, 7415 ZN in Deventer. De kosten bedragen €35,= per persoon. Je kunt je opgeven tot uiterlijk 1 maart 2020 bij Saskia (saskia.brouwer@planet.nl) of Tanja (haktanja@gmail.com). Zij bevestigen jouw aanmelding en nemen via de mail contact met jou op over de betaling. Je kunt het bedrag overschrijven of per tikkie betalen. In het laatste geval hebben we een 06-nummer van je nodig. Zodra je betaald hebt, is je aanmelding definitief.

We verwachten dat we een aantrekkelijk programma hebben samengesteld. Voor het bedrag van € 35,= krijgt je:

– Voldoende tijd met elkaar om herinneringen te delen

– Een spetterende Daventria kennisquiz. Als je interessante vragen hebt, kun je die doorgeven aan Wycher (wycher@vandenbremen.nl) ; we nemen ze mee in de quiz.

– Een kleine tentoonstelling van door ieder meegebracht materiaal. Geef bij de aanmelding door aan Henk (info@loopgroep2000.nl) wat je meeneemt en hoeveel ruimte je daar voor nodig hebt.

– Een fotohoek om nog eens met je favoriete (ex)-clubgenoot geportretteerd te worden

– Koffie, thee en wat lekkers

– Een overheerlijk gezamenlijk Italiaans buffet; eventuele dieetwensen graag doorgeven bij de inschrijving

– Drie gratis consumpties

– ; de rest is voor eigen rekening

We willen je vriendelijk verzoeken deze aankondiging door te sturen aan andere (ex)-clubgenoten die je nog kent uit die periode, zodat we zoveel mogelijk mensen kunnen bereiken. Op facebook hebben we een evenement aangemaakt, waar we berichten plaatsen en namen noemen van (ex)-clubgenoten die we nog zoeken. Je kunt de pagina vinden via: https://www.facebook.com/Re%C3%BCnie-AV-Daventria-1974-1994-op-14-maart-2020-107136384063209/ De organisatie is in handen van Henk Mentink (info@loopgroep2000.nl), Wieger Wiggemans (famwiggemans@kpn.mail), Saskia Brouwer (saskia.brouwer@planet.nl),Tanja van der Saag (haktanja@gmail.com) en Wycher van de Bremen (wycher@vandenbremen.nl).

Met dank aan atletiekvereniging Daventria voor het beschikbaar stellen van haar clubhuis.

Geef een reactie