post

Geweldig eindresultaat voor de RaceRunner actie door de Rotary

RaceRunners voor AV Daventria 1906

Drie RaceRunners heeft AV Daventria 1906 bij elkaar gespaard dankzij Rotary Club Deventer-Noord! RaceRunners logos wiel

De geplande fietstocht waarmee zij een RaceRunner voor Daventria zouden financieren kon ivm Corona niet doorgaan. De vervangende wijnactie bleek een groot succes en Stichting het Gehandicapte Kind, de Dirk Kuyt Foundation en het Foppe Fonds verdubbelden de opbrengst.

Op een zonovergoten Grote Kerkhof overhandigde de voorzitter van Rotary Deventer-Noord Jan Willem Vloot van Vliet in aanwezigheid van wethouder Rob de Geest en Kees van Hoof namens het Gehandicapte Kind een cheque van 10819 euro aan Daventria-voorzitter Jeroen Oosterwegel. Met dit bedrag kunnen drie (opvouwbare) RaceRunners aangeschaft worden! En is er budget voor training, instructie en een onderkomen voor de RR’s.

Het duurt nog enige tijd voordat ‘onze’ RaceRunners geleverd worden, maar gelukkig konden ze rondom de uitreiking uitgebreid uitgeprobeerd worden. De wethouder, Rotary-voorzitter en Eefje Boons, Daventrianen en sporters met een beperking: iedereen moest even wennen, maar zette er dan fors de vaart in.

Dat belooft veel sportplezier voor iedereen straks!

 

Foto’s: René Sluiseman

ChequeRaceRunners260920

 

Stichting Special Heroes Nederland » Het Gehandicapte KindLogo Dirk Kuyt Foundationrotary international 6 logo png transparentSteun Foppe Fonds. Kom in actie en doneer online • Geef.nlProef! Diepenveen

Geef een reactie