post

Doe mee aan de gratis AU Jury-cursus

Ook dit jaar biedt de WOC van Daventria weer een jurycursus aan onder de bezielende leiding van Bart Jonker.
Wie zoeken we? Ouders die niet alleen maar langs de zijlijn willen staan, maar de atletiek ook van dichtbij en dus intensiever mee willen beleven! Met name ouders van junioren (en 2e jrs A-pupillen als bijna-junioren) zijn van belang, omdat Daventria bij deelname aan wedstrijden ook juryleden moet leveren. Maar ook atleten, jong en ouder, die het leuk vinden om hun sport op een andere manier te beleven. Al vanaf 16 jaar kun je deelnemen aan deze cursus!

Na het voltooien van deze cursus wordt je aangemerkt als “jurylid algemeen”. Mocht je meer ambities hebben op dit vlak, dan kun je op deze basis doorgroeien: een carrière als official van de Atletiekunie ligt in het verschiet….!

Wat levert het je op? Je leert de regels van de verschillende atletiekonderdelen goed kennen. Dit maakt het kijken en beleven van een wedstrijd intenser en vergroot de betrokkenheid bij het sportplezier van je kind/de atleten. Daarnaast leer je leuke en enthousiaste nieuwe mensen kennen! De cursus is gratis. Evenals de koffie, thee en koek. Verder ontvangt iedere cursist een speciaal juryboekje.

We hebben de cursus wat compacter gemaakt, om de drempel om mee te doen zo laag mogelijk te houden. De cursus is op de volgende data:
– Zaterdag 28 maart van 10.00 tot 14.30 uur
– Zaterdag 4 april van 10.00 tot 14.30 uur
– Woensdag 15 april van 19.00 tot 20.30 uur (deze datum kan nog wijzigen)

De cursus schept niet direct verplichtingen, maar we hopen natuurlijk wel dat je minimaal enkele keren per jaar wil meehelpen bij een wedstrijd. Op die manier maken vele handen licht werk en blijft de vereniging vitaal!

Geef je op door een mailtje te sturen naar : wocavdaventria@gmail.com. Er is plaats voor 12 cursisten. Vermeld bij je aanmelding:
• Naam (roepnaam + achternaam)
• initialen
• Geboortedatum
• Adres
• Emailadres
• Telefoonnummer
• Indien je lid bent: lidnummer Atletiekunie

Voor informatie over de cursus:
Peter Vos
E: wppmvos@gmail.com
T: 06-22184893

Geef een reactie