post

Corona update

Tijdens de persconferentie van de Minister-president van 14 december zijn er helaas weer aangescherpte maatregelen tegen het Corona virus aangekondigd.
De maatregelen zijn stevig, zo ook de gevolgen voor de verschillende activiteiten. Wij doen echter wel een dringend beroep op alle leden om zich aan de maatregelen te houden. Of je het er nu mee eens bent of niet.
Om met de woorden van onze premier te spreken: wees die realistische Nederlander die zijn of haar verantwoordelijkheid neemt

Voor onze vereniging betekent dit dat de trainingen van onze sporters jonger dan 18 jaar onveranderd door kunnen gaan. Senioren-trainingen blijven mogelijk maar alleen solo of in koppels van 2 personen. Het clubhuis, de kleedkamers en douches kunnen niet worden gebruikt. Wedstrijden gaan niet door en publiek is niet welkom. 

Kijk hier  https://avdaventria.nl/images/corona/Corona-trainingsschema_dec202016.pdf welke trainigsgroepen wel/niet doorgaan.

Wellicht ten overvloede: Houd steeds afstand van elkaar! Heb je klachten? Blijf thuis. Was vaak je handen en als je moet hoesten of niezen; doe dit in je elleboog. 

Geef een reactie