post

Competitie bij Daventria in 2020

Ook dit jaar doet Daventria mee met vele teams aan de Atletiekunie-competitie. Dit jaar zijn het twaalf teams, waarvan maar liefst drie teams jongens D-Junioren! Ook zijn we in alle categorieën vertegenwoordigd. Bij de competitie strijden atleten vanaf de D-junioren per categorie tegen andere verenigingen. Hierbij doet iedereen een aantal onderdelen om zo veel mogelijk punten voor de club te verzamelen.
Op eigen baan houden we op 9 mei een competitiewedstrijd voor C/D-junioren, met dus maar liefst 6 eigen teams. Een mooie gelegenheid dus om onze atleten in actie te zien!

Zowel het heren als het dames senioren-team doen dit jaar mee aan het NK Teams, de landelijke hoogste competitiedivisie. Deze wedstrijd is op 23 mei in Assen en iedereen kan komen kijken om onze toppers aan te moedigen.
Alle wedstrijden en ploegen zijn te zien in onderstaande schema. Eventuele finales zijn in september. Mocht je mee willen doen of als jurylid meewillen naar een wedstrijd, dan kun je de ploegleider benaderen.
Als je wilt zien hoe de Daventria-teams presteren, kijk dan hier.

Categorie Datum Wedstrijd Plaats Ploegleider
C/D-junioren 18-apr 1e ronde Enschede Roel van Rossum
9-mei 2e ronde Deventer
13-jun 3e ronde Almelo
U20/U18 19-apr 1e ronde  Drachten Michel Knobbe
A/B-junioren 3-mei 2e ronde Emmen
  7-jun 3e ronde Apeldoorn
Heren Senioren 23-mei NK Teams Assen Igor Brink
Dames Senioren 23-mei NK Teams Assen Sanne van Rossum
Masters 17-mei 1e ronde Amersfoort Jeroen Oosterwegel

Geef een reactie