Beginnerscursus hardlopen 3 oktober

Op zaterdag 3 oktober start de jaarlijkse loopcursus bij atletiekvereniging

AV Daventria 1906. Deze cursus is bestemd voor beginners en ook voor lopers die zich wat verder willen ontwikkelen.

Onze loopcursus wordt gehouden in een gezellige ontspannen sfeer. Het specifiek ontwikkelde programma met veel aandacht voor ondersteunende oefeningen en loopscholing bereidt je lichaam voor op gemakkelijk straks te kunnen hardlopen. Tevens is er persoonlijke aandacht en begeleiding. De cursus bestaat al jaren en is erg succesvol, velen zijn je reeds voorgegaan.

Tijdens de cursus train je in een groep onder begeleiding van een aantal trainers gedurende 12 lessen op de zaterdagochtend. We starten om 10.30 uur op onze atletiekbaan op sportpark Keizerslanden. Daarnaast krijg je wekelijks een hardloopschema mee om in je eigen omgeving te oefenen.

Of het jouw doel is om je conditie te verbeteren of een gezondere levensstijl aan te meten : je streeft met elkaar naar het behalen van 30 minuten hardlopen aan het einde van de cursus en dat verbindt natuurlijk.  

De kosten voor deze loopcursus bedraagt € 70,-  Dit is inclusief de inschrijving voor de 5 km Brink tot Brink loop op zondag 27 december 2020.

Alsmede een kop koffie of thee na afloop van iedere training in onze kantine.   

Je kunt je opgeven door een mailtje te sturen naar: rac@avdaventria.nl

Maar wacht niet te lang, vol=vol!

De trainingen zijn coronaproef. We weten natuurlijk nog niet of de wedstrijd Brink tot Brinkloop gelet op maatregelen i.v.m. Covid-19 doorgaat. 

De trainers van de beginnerscursus zijn: Henk Dimmendaal , Anton Stolte en Albert Broekhoff.

Geef een reactie