post

Runnersworld Apeldoorn is nu RunX

Runnersworld was al een oude bekende van AV Daventria 1906. De winkel wordt sinds jaren gedreven door Elbert Voogt en Evelien Steenland en is gevestigd in Apeldoorn aan de Marktstraat 1C. En ook al sinds jaren zijn Runnersworld en Daventria aan elkaar verbonden door onder andere een sponsorrelatie en die duurt voort tot op de dag van vandaag. 

 

Zoals u misschien al gehoord hebt, heeft de winkel van Elbert en Evelien per 1 januari een nieuwe naam gekregen en hebben zij de franchiseformule Runnersworld verlaten. Zij starten met een aantal collega’s een nieuwe formule, genaamd RunX. Enerzijds vinden zij het heel erg jammer om van de naam Runnersworld afscheid te nemen, maar anderzijds hebben zij met RunX weer meer ruimte voor eigen keuzes gekregen. U bent van harte welkom in hun nieuwe RunX-winkel in Apeldoorn en de koffie staat voor u klaar.

Elbert en Evelien laten bovendien weten dat de waardebonnen op naam van Runnersworld, die gewonnen zijn bij (AV Daventria 1906) wedstrijden, gewoon geldig blijven in hun winkel! Voor de Runnersworld cadeaupassen, die nog bij hen zijn gekocht, ligt dat helaas iets lastiger: die kunnen zij nog wel checken met een lijst, maar niet meer met het digitale systeem. Voor vragen hierover kunt u hen beter even mailen via info@runxapeldoorn.nl of bellen via 055 – 522 24 07.

Geef een reactie