post

NK-indoor senioren komend weekend

Maar liefst 11 Daventrianen hebben zich geplaatst voor het Nederlands kampioenschap indoor voor senioren op 15 en 17 februari in Apeldoorn!  Op de 400 meter zullen Youri Sterenberg, Remco Bos en Jorieke Korenromp aan de start verschijnen. Op de 60m sprint Rodrigo Willy Broer (ook de 200), Eefje Boons en Sabrine Vels. Lieke van den Brink, Eefje Boons, Emma Oosterwegel en Igor Brink komen allen aan de start voor de 60 meter horden. Eefje zal trachten de limiet voor het EK in Glasgow te lopen. Lauri Hulleman, Lieke van den Brink en Emma Oosterwegel nemen deel aan het verspringen en Hidde ter Woord aan het hoogspringen.

We wensen onze toppers veel succes! Het NK vindt plaats in Apeldoorn. Vlak bij, dus een mooie gelegenheid om ze persoonlijk aan te moedigen! Mocht dat niet lukken dan kunt u de verrichtingen Live volgen bij Omroep Gelderland (zie onder).

“Een unieke samenwerking met Omroep Gelderland maakt het mogelijk om beide dagen het NK atletiek van 15:45 tot 17:15 uur live uit te zenden. Spraakmakende gasten, Nederlandse Kampioenen en natuurlijk de wedstrijdbeelden maken dit tot anderhalf uur entertainment en topatletiek, mee te beleven bij jou thuis vanaf de bank. Ex topatleet Dennis Licht zal de co-commentator zijn tijdens deze live uitzendingen en meerkampster Nadine Broersen sluit beide uitzendingen aan als analist”.

 

Geef een reactie