post

Salland Zorgverzekeringen Basispremie € 106,90 p.m.

De basispremie van Salland Zorgverzekeringen is bekend gemaakt. Bij onze sponsor Salland Zorgverzekeringen betaal je € 106,90 per maand voor de basisverzekering. 

Stap je over naar Salland Zorgverzekeringen en doe je dat via onze club? Of zit je al bij Salland Zorgverzekeringen via onze club en blijf je bij hen verzekerd?
Dan krijg je korting op de aanvullende – en de tandartsverzekering én je scoort een bedrag voor onze clubkas. Mooie win-win dus!

Overstappen is heel gemakkelijk en Salland zegt je huidige zorgverzekering op. Sluit je direct aan en stap over via www.salland.nl/avdaventria!

Wil je eerst nog even kijken wie Salland is en waar ze voor staat? Kijk dan eens op www.salland.nl. Je kunt daar ook de verschillende pakketten met elkaar vergelijken. Zodat je een verzekering kunt afsluiten die helemaal is afgestemd op jouw wensen en behoeften.

Omdat we duurzaamheid erg belangrijk vinden en graag ons steentje daar aan bijdragen is ons spaardoel voor de Salland Clubactie de aanschaf of gedeeltelijke aanschaf van ledverlichting voor de baan.

Geef een reactie