post

Keurslager Harmsen nieuwe sponsor

Onlangs hebben wij Keurslagerij Harmsen als nieuwe sponsor van onze atletiekvereniging mogen verwelkomen. Harmsen is al langere tijd bij onze vereniging bekend, vooral als we weer eens aanleiding zagen om een barbecue te organiseren. Dan weten wij zijn keurslagerij te vinden! 

Keurslagerij Harmsen is een familiebedrijf, dat al bestaat sinds 1910. Vanaf 1978 is de slagerij gevestigd in het huidige pand aan de Dorpsstraat 6A in Diepenveen en heeft zich inmiddels ontwikkeld tot een complete keurslagerij met een royale worstmakerij. Bovendien een culinaire keuken voor maaltijden en buffetten. Sinds 2011 staat met Toine Harmsen en zijn vrouw Jannemiek alweer de vierde generatie aan het roer.

Keurslagerij Harmsen is al meer dan 100 jaar een begrip in de regio, waardoor wij dus kunnen rekenen op de vertrouwde hoge kwaliteit en alle beroemde specialiteiten. Het vakmanschap en de passie voor het slagersvak is terug te vinden in al hun producten, van het rundvlees tot de eigengemaakte maaltijden. Daarnaast staan kwaliteit, persoonlijke bediening en service hoog in het vaandel.

Wij hopen op een vruchtbare samenwerking tussen Keurslagerij Harmsen van 1910 en atletiekvereniging Daventria van 1906!

 

Geef een reactie