post

Daventrianen in actie op het NK indoor

Het komend weekeinde 3 en 4 februari vinden de Nederlandse kampioenschappen indoor meerkamp plaats. Vijf meerkampers en dus alleskunners van AV Daventria 1906 zijn er in geslaagd zich te plaatsen. Dat betekent dat ze in hun categorie tot de beste 16 atleten van Nederland behoren.
Zaterdag starten Ronald Kuin en Lauri Hulleman met hun tweedaagse zevenkamp. Ronald start bij de mannen senioren en Lauri bij de jongens junioren A. Hij komt daar ook trainingslid van Daventria Leon Mak tegen die nog uitkomt voor zijn oude club De Gemzen. Deze twee mannen gaan meedoen om de podium plaatsen. Zondag starten de dames voor hun meerkamp.

Bij de junioren meisjes A komen Lynn van Zeil en Danique de Haan uit op vijf onderdelen. Bij de senioren debuteert Emma Oosterwegel. Zij is nog twee dagen de regerend Nederlands kampioen meerkamp van de junioren A.

Tussen de meerkamp onderdelen door werken de masters hun NK individuele onderdelen af. Namens AV Daventria 1906 komen Erik Jan Langkamp, Jeroen Oosterwegel, Elleke Steenbergen en Bert Boer in actie.

Geef een reactie