post

Daventria 8 juryleden rijker

 Het jurycorps van onze club heeft onlangs de nodige versterking gekregen: 1 vrouw en 7 mannen zijn geslaagd voor de jurycursus. Sinds een paar jaar is de jurycursus van de Atletiekunie vernieuwd. Iedere voldoende gekwalificeerde official mag de cursus geven, ondersteunt met digitaal lesmateriaal van de AU.
Bart Jonker, wedstrijdleider uit onze eigen gelederen, heeft de rol van cursusleider enthousiast op zich genomen. De deelnemers konden zich via de digitale leerweg thuis voorbereiden en in 4 avondsessies werden dan opdrachten en vragen behandeld. Op de afsluitende avond was er een wedstrijdje georganiseerd voor de C-junioren van Rodrigo, waarbij de oefenstof in praktijk werd gebracht. Niet een zenuwslopend examen, maar praktische inzet is bepalend voor het slagen.

Op foto in clubhuis: de geslaagden brengen samen met de cursusleider een toast uit op hun geslaagde missie en toekomstig juryschap; vlnr: Gertjan Lutgendorff, Harry Koppen, Robert Hulman, Tessa Poen, Bert Hulleman, Rick Liesting, Bart Jonker, Tino Verburg en Alle Oldenburger.

Geef een reactie