post

Bloemsierkunst Flierman nieuwe sponsor

Begin augustus heeft AV Daventria 1906 een sponsorovereenkomst voor drie jaar kunnen afsluiten met Bloemsierkunst Flierman te Diepenveen. Al jarenlang leveren zij de prachtige boeketten voor leden van onze vereniging die in het zonnetje worden gezet vanwege hun prestaties of verdiensten. Het leek ons een goed idee om deze relatie op te schalen naar een sponsorschap. 

Bloemsierkunst Flierman bestaat al sinds 1950 en heeft in de loop der tijd al diverse metamorfoses ondergaan. Het is een bloemenspeciaalzaak met een ruim assortiment boeketten, snijbloemen, kamerplanten en planten voor terras en balkon. Ook is er een assortiment van glas, potterie en aanverwante artikelen.

De medewerkers van Bloemsierkunst Flierman maken alle boeketten zelf in de binderij. Als klant kunt u zelf aangeven met welke bloemen u een boeket gebonden wilt hebben en in welke stijl, bijvoorbeeld rond gebonden als biedermeierboeket of als structuurboeket. Het bedrijf richt zich zowel op particulieren als op ondernemingen en instellingen. Een van de services is het boeketabonnement, waarbij elke week of om de week een boeket op vaas geschikt bij u wordt bezorgd. Bloemsierkunst Flierman kan allerlei gelegenheidsbloemwerk verzorgen, zoals een bloemstukje voor een jarige, zieke, geboorte of jubilaris, maar ook voor een opening of jubileum van een zaak, een kleine versiering, een huwelijk of een overlijden. Hierbij kunt u op een rustige plek in de zaak aan de hand van voorbeeldboeken en advies van de medewerkers uw bloemwerk samenstellen. Bloemsierkunst Flierman bezorgt ook, in de regio Deventer, en is tevens aangesloten bij de verzendorganisatie Fleurop.

Geef een reactie