post

Speciaal aanbod voor onze leden

Zorgverzekeraar Salland Verzekeringen heeft een mooi aanbod voor alle leden van onze club. Dat betekent voordeel voor jou en voor de vereniging.

In het weekend van 11 en 12 november maakten alle zorgverzekeraars hun premie bekend. Zo ook Salland Zorgverzekeringen. En die premie pakt heel goed uit. Salland Zorgverzekeringen verlaagt de basispremie naar € 101,50 per maand! De premies van de aanvullende verzekeringen en de tandartsverzekeringen blijven gelijk. Hiermee is de verzekering van Salland goedkoper dan vergelijkbare pakketten van bijvoorbeeld Menzis en Zilveren Kruis.

Nieuwe aanvullende verzekering
In 2018 introduceert Salland een nieuwe aanvullende verzekering, speciaal voor sporters: de ‘Compact’. Hierin zijn de drie meest gebruikte vergoedingen opgenomen:
   •  Fysiotherapie: 9 zittingen per jaar
   •  Spoedeisende zorg in een EU-, EER- of verdragsland: 100%
   •  Tandheelkundige zorg: 100% tot maximaal € 250,- per jaar
De aanvullende verzekering Compact kost € 20,45 per maand. Dit is nog zonder de korting die je via AV Daventria 1906 krijgt op de aanvullende verzekering. Kortom, het loont om te vergelijken.

Kies je voor een zorgverzekering van Salland, dan scoort AV Daventria 1906 ook nog eens een mooi bedrag voor in de clubkas. Mooie win-win dus!

Overstappen is heel gemakkelijk en Salland zegt je huidige zorgverzekering op.

Sluit je direct aan en stap over via de speciale webpagina voor leden van AV Daventria 1906: www.salland.nl/avdaventria

Geef een reactie