post

Palmares van het weekend

Zondag 11 juni was een heerlijke sportdag. Op verschillende plaatsen lieten clubgenoten zich van hun sportiefste kant zien!
Eefje Boons en Emma Oosterwegel streden in Hengelo met de internationale atletiektop om de hoogste eer bij de FBK-games. Beide Daventrianen behaalden een schitterende 7e plaats. Eefje noteerde een prachtige 13:22 op de 100mH en Emma wierp haar speer 50,15 meter en bleef daarmee alle andere Nederlandse toppers voor. 

Een flinke delegatie Daventrianen toog dit weekend naar Zuid-Limburg voor de internationele Xtrails in Vaals. Op en rond het de hoogste punt van Nederland was er een wedstrijd met drie etappes; Proloog, Nighttrail en Vaalserbergtrail.
Irene Kalter greep de eerste plaats in het internationale dames veld. De overige Daventrianen waren: Johan Kats (2e), Arnold Koers (5e) Ronald Kraayenzang (6e) Remco Greven (8e) en Hester van der Zaag. Met deze prachtige prestaties pakte Daventria de eerste plaats in het ploegenklassement.

Dichter bij huis was er de derde editie van de 5hoekloop. Rond de zonovergoten Ulebelt pakten Anita Spieker en Dennis Maats beiden goud op de 10 km. Jorgen Wennemers legde beslag op het brons op deze afstand. Ook op de 5 km. was er Daventria-succes; Martin Breunissen bezette de eerste plaats terwijl Niels Buitenhuis beslag legde op de 3e plaats. 
 De Daventriaploeg voor de Xtrails.

 

Geef een reactie