post

Jurycursus in maart

Hou je van atletiek? Word je enthousiast van het plezier dat atleten beleven aan een wedstrijd? Vind je het leuk om de prestatie van je (klein)kind van dichtbij mee te maken en te beoordelen? Vind je het belangrijk dat een wedstrijd eerlijk verloopt? Hou je ervan nieuwe dingen te leren en leuke mensen te leren kennen? Dan zoeken we jou!

AV Daventria 1906 wil leden en ouders van atleten graag de mogelijkheid bieden onderdeel uit te maken van dit mooie samenspel. Een uitgelezen kans hiervoor ligt in de jury-cursus die op stapel staat. Onder leiding van onze eigen wedstrijdleider Bart Jonker start begin maart een cursus.

Wat levert het je op?
Je leert de regels van de verschillende atletiekonderdelen goed kennen. Dit maakt het kijken en beleven van een wedstrijd intenser en verscherpt de betrokkenheid bij het sportplezier van je kind/de atleten. Daarnaast leer je leuke en enthousiaste nieuwe mensen kennen!
De cursus is gratis. Evenals de koffie, thee en koek. Verder ontvangt iedere cursist een speciaal juryboekje.

Wanneer
Direct na de voorjaarsvakantie starten we op woensdag 7 maart en vervolgens de drie woensdagen daarna: 14, 21 en 28 maart. Tijd: van 19 tot 22 uur. In het clubhuis en op de baan.Wil je de cursus graag doen, maar kun je niet op alle woensdagen, geef je dan toch op, dan kijken we of we daar een mouw aan kunnen passen.

De cursus schept niet direct verplichtingen, maar we hopen natuurlijk wel dat je minimaal 1 keer per jaar wil meehelpen bij een wedstrijd. Op die manier maken vele handen licht werk en blijft de vereniging vitaal! 

Geef je op door een mailtje te sturen naar : wocavdaventria@gmail.com.  Er is plaats voor 14 à 16 cursisten. Vermeld bij je aanmelding:  

  • Naam
  • Geboortedatum
  • Adres
  • Emailadres
  • Telefoonnummer
  • Indien je lid bent: lidnummer Atletiekunie

Voor informatie over de cursus:

Peter Vos (jury-coördinator)

E: wppmvos@gmail.com

T: 06-22184893

Geef een reactie