post

2018 Nieuwjaarsloop en receptie

Koude nachten, guur weer, kerstbomen vullen de huiskamers en het straatbeeld en de Sint lijkt al weer een eeuwigheid geleden de warmte van Spanje te hebben opgezocht. Kortom: we zijn met de laatste dagen van 2017 bezig!
Dit is ook de tijd om terug te kijken op het afgelopen jaar,  zowel op sociaal vlak als het sportieve. Waar sommige atleten onder ons nog willen pieken en vlammen tijdens de diverse crossen in onze omgeving, trails en uiteraard op de laatste dag van het jaar de Brink tot Brinkloop (waar traditioneel een snelle tijd gelopen kan worden!), blijft het voor anderen bij fit blijven en lekker trainen. En naast persoonlijke doelstellingen worden ook de sportieve doelstellingen en ambities voor 2018 alvast in kaart gebracht.

Wat is er nu leuker om deze sportieve ambities met mede-atleten te delen? Daarom nodigen wij jullie en jullie partner uit in ons mooie gerestylede clubhuis voor onze nieuwsjaarsloop en borrel op zondag 7 januari 2018.

15.00 nieuwjaarsloop 5km of 10km

16.00 borrel

18.30 einde

Vanaf donderdag 14 december zullen er intekenlijsten hangen op de club, dus aarzel niet en geef je op! (mailen mag uiteraard ook: acdaventria@hotmail.com) Voor nu wensen wij een ieder die nog gaat trailen, crossen of de Brink tot Brinkloop gaat doen hierbij ontzettend veel succes. Fijne kerstdagen en een goede jaarwisseling!

Met sportieve groet,
De Activiteiten commissie

Geef een reactie