post

Spring een gat in de lucht bij AV Daventria 1906: gratis clinics polsstokhoogspringen en steeple chase op zondag 12 juni

Kracht, doorzettingsvermogen en lef. Speciaal voor iedereen die over deze eigenschappen beschikt of zich hierin wil laten uitdagen, organiseert atletiekvereniging Daventria 1906 op 12 juni clinics Polsstokhoogspringen en steeple chase.  De clinics zijn geschikt voor iedereen vanaf 16 jaar. Ervaring met deze uitdagende atletiekonderdelen is niet vereist.

Tijdens dit weekend vindt op de atletiekbaan ook de Open Gelders Overijsselse kampioenschappen plaats. Uit heel Nederland reizen talentvolle atleten naar Deventer om op zaterdag en zondag de strijd met elkaar aan te gaan in een prachtige meerkampwedstrijd voor C en D junioren. Iedereen is welkom om naar deze prachtige wedstrijd te komen kijken.

Dankzij een bijdrage van de gemeente Deventer zijn de clinics steeple chase en polsstokhoog gratis toegankelijk. Belangstellenden kunnen zich melden bij de atletiekbaan op sportpark Keizerslanden. De clinic steeple chase begint om 12 uur en polsstokhoog om 13 uur. Iedereen vanaf 16 jaar mag meedoen.

steeple 600

Geef een reactie