Doe mee met de gratis jurycursus

Concentratie en vrolijkheid. Inzet en enthousiasme. Discipline en gezelligheid. Atletiekwedstrijden zijn prachtig in hun veelzijdigheid! Een uitgebalanceerd samenspel tussen organisatie en deelnemers maakt wedstrijden tot een uitdagend evenement. Juist in dit samenspel ligt de kracht van de bloeiende vereniging die Daventria is!  

AV Daventria 1906 wil leden en ouders van atleten graag de mogelijkheid bieden onderdeel uit te maken van dit mooie samenspel!  Een kans om actief de  bijzonderheid van een vereniging-zijn te ervaren. Een uitgelezen kans hiervoor ligt in de jury-cursus die op stapel staat. Onder leiding van wedstrijdleider Bart Jonker start begin maart een cursus. Deze gratis cursus zal afhankelijk van de wensen van geïnteresseerden op vier nader in te vullen avonden, dan wel zaterdagochtenden plaatsvinden.

Wie zoeken we?
Hou je van atletiek? Word je enthousiast van het plezier dat atleten beleven aan een wedstrijd? Vind je het leuk om de prestatie van je (klein)kind van dichtbij mee te maken en te beoordelen? Vind je het belangrijk dat een wedstrijd eerlijk verloopt? Hou je ervan nieuwe dingen te leren en leuke mensen te leren kennen? Dan zoeken we jou!

Wat levert het je op?
Je leert de regels van de verschillende atletiekonderdelen goed kennen. Dit maakt het kijken en beleven van een wedstrijd intenser en verscherpt de betrokkenheid bij het sportplezier van je kind.  

Daarnaast leer je leuke en enthousiaste nieuwe mensen kennen! De cursus is gratis. Evenals de koffie, thee en koek. Verder krijgt iedere cursist een speciaal juryboekje.

De cursus schept niet direct verplichtingen, maar we hopen natuurlijk wel dat je minimaal 1 keer per jaar wil meehelpen bij een wedstrijd. Op die manier maken vele handen licht werk en blijft de vereniging vitaal!

Geef je op door een mailtje te sturen naar : wocavdaventria@gmail.com. Vermeld bij je aanmelding:  

·    Naam

·    Geboortedatum

·    Telefoonnummer

·    Data (avonden en zaterdagen) in maart/april dat je zeker niet kunt.

Mocht je nog vragen hebben of aanvullende informatie wensen, neem dan contact op  met Peter Vos: wppmvos@gmail.com

Hartelijke groeten,
Elleke Steenbergen

Geef een reactie