Korting bij Salland Zorgverzekeringen

Zoals je weet doet onze vereniging mee met de Salland Clubactie in samenwerking met zorgverzekeraar Salland Zorgverzekeringen.  Als club hebben we een zorgvuldige afweging gemaakt om met de regionale zorgverzekeraar in zee te gaan. De Salland Clubactie is een mooie win-win. Door zelf een zorgverzekering af te sluiten met een aantrekkelijke premie help je jezelf en onze club ook nog eens financieel. Salland Zorgverzekeringen maakt namelijk per overstapper een bedrag over. De zorgverzekeraar kan deze sponsorgelden betalen, omdat het niet investeert in grote landelijke radio- of tv-reclames. Ze investeren het dan liever in sportclubs in deze regio.

De actie is zeker de moeite waard om te bekijken. De 7% korting op zowel de basisverzekering als de aanvullende en tandverzekeringen levert in veel gevallen een mooie besparing op. En de korting geldt niet alleen voor jou als lid van onze club maar ook voor alle gezinsleden woonachtig op hetzelfde adres. En kinderen tot 18 jaar zijn gratis meeverzekerd in de meest uitgebreide aanvullende en tandverzekering van de ouders.

Als bestuur hopen we oprecht dat veel leden en gezinsleden net zo enthousiast zijn over deze actie als wij en de keuze maken om over te stappen. Voor diegene die serieus het aanbod van Salland Zorgverzekeringen  overweegt,  is  de  overstap  heel  simpel, maar  wel voor 31-12-2013. Vul je gegevens in op www.salland.nl/avdaventria en meld je aan. Salland  Zorgverzekering  zorgt  er dan automatisch voor dat de huidige zorgverzekering wordt opgezegd!

Geef een reactie