Brons voor Denzel Kammeron op D-Spelen; druk weekeinde voor de CD-jeugd

Zaterdag 7 september 2013 waren onze jeugdatleten actief in Wageningen bij de kleine  finale van de stedenwedstrijd. Mira, Tjarda, Nienke, Manon, Anna,  Max, Quinten en Luuk, wisten een fraaie tweede plaats te bemachtigen en veel PR’ s op diverse onderdelen.

Emma won met de jeugdselectie van Oranje de interland met Westfalen en was zowel bij ver als bij speer de beste Nederlandse. Zondag werd door Anna, Denzel en Thomas goed gepresteerd in het Olympisch stadion bij de D-spelen.
Anna werd 8e op de 1000 m hindernissen. Zij wist zich bij verspringen niet te kwalificeren voor de finale. Denzel deed dat wel met een sprong van 4.53 m. In de finale verbeterde hij zich tot 4.59 m wat uiteindelijk een 4e plaats opleverde. Op de 80 m plaatste Denzel zich relatief eenvoudig via een goede serie en halve finale voor de eindstrijd. In de finale was Denzel goed weg. Hij bekroonde een prima wedstrijddag met een derde plaats en mocht dus een fraaie bronzen medaille mee naar huis nemen.

Thomas mocht in het Olympisch stadion het licht uitdoen. Hij startte in de snelste serie op de 1000 meter. Uiteindelijk kwam Thomas als zesde over de streep. Een goede prestatie na een gedwongen rustperiode vanwege een armbreuk.

Geef een reactie