post

Twitterprijsvraag #NKindoor

Het afgelopen jaar is het gebruik van Twitter enorm toegenomen. AV’34 de club die samen met Daventria en Hanzesport de organisatie van het NK indoor op zich heeft genomen speelt hier graag op in en introduceert dit jaar voor het eerst ‘de NK Indoor twitterprijsvraag 2012’.

logo_twitter_withbird_1000_allblue_small

 

Volgers van het twitteraccount @nkindoor of @av34apeldoorn kunnen reageren op de tweet die bericht over de prijsvraag. De prijsvraag omvat de voorspelling van de winnaar van de vier genoemde onderdelen. Onder de volgers die een uitslag juist hebben voorspeld worden vier ‘meet & greets’ verloot.
Deze ‘meet & greets’ zijn met een viertal aansprekende topatleten die tijdens het NK of meedoen of zeker aanwezig zullen zijn. Natuurlijk is AV’34 lid Eelco Sintnikolaas een van de vier atleten en ook voormalig topper en nu begeleider van STAA atleten Laurien Hoos is van de partij. Wij zijn trots dat naast deze twee clubgenoten twee landelijke toppers hun medewerking hebben toegezegd: Remona Fransen en Gregory Sedoc.

Even voorstellen:

– Remona Fransen: Remona is meerkampster en was outdoor twee keer nationaal kampioene. In 2010 werd zij Nederlands Kampioene verspringen outdoor en Nederlands Kampioene hoogspringen indoor wat haar veelzijdigheid bevestigd. Haar beste prestaties van 2011 zijn brons op het EK indoor vijfkamp in Parijs, Het Nederlands record hoogspringen indoor en deelname aan het WK.
– Laurien Hoos: Laurien moest helaas het afgelopen jaar haar spikes aan de wilgen hangen. Laurien was meerkampster en vertegenwoordigde Nederland op de spelen van 2008. Laurien was Europees kampioene onder 23 jaar in 2005. In datzelfde jaar werd Laurien Nederlands kampioene horden indoor. De jaren erna waren er nog zilveren en bronzen medailles op de onderdelen kogelstoten en speerwerpen. Tegenwoordig begeleidt Laurien de jonge talenten van STAA op weg naar hun topsport carrière.
– Gregory Sedoc: Gregory heeft nauwelijks een introductie nodig. Meervoudig Nederlands kampioen hordenlopen, in- (6x) en outdoor (5x). Gregory was in 2007 Europees Kampioen en won in 2009 op het EK zilver.
– Eelco Sintnicolaas. Eelco is als lid van de organiserende vereniging AV’34 het gezicht van dit NK. Eelco heeft afgelopen jaar laten zien tot de absolute wereldtop te behoren op de meerkamp en is medaillekandidaat voor de komende spelen. Hij werd in 2010 en 2011 terecht tot atleet van het jaar verkozen. Eelco was in 2009 Europees Kampioen onder 23 en won bij de grote mannen op het EK zilver in 2010. In 2008 en 2010 was hij Nederlands kampioen zevenkamp. In 2007, 2008 en 2009 was hij ook Nederlands beste bij het verspringen. Daarnaast is hij met 6175 punten de Nederlandse recordhouder.

Hoe doe je mee? Wat zijn de spelregels?

– Je bent of wordt volger van @nkindoor op twitter;
– Je bent aanwezig bij het NK indoor op 25 en 26 februari in Apeldoorn, dat zijn de twee dagen waarop de meet & greet zal gaan plaatsvinden;
– Je retweet de tweet waarin naar de prijsvraag wordt verwezen zodat deze zo veel mogelijk atletiek liefhebbers bereikt;
– Je vult op de site het wedstrijdformulier in en daarna twitter je dat je meegedaan hebt. Helaas is het nog niet mogelijk om dit automatisch te laten gebeuren.
– Meedoen kan tot vrijdag 24 februari 12:00 uur;
– De winnaar worden tijdens het NK indoor senioren bekend gemaakt en krijgen, uiteraard, via twitter bericht;
– De eerste die getrokken wordt heeft het eerste recht op de keuze met wie zij of hij een meet & greet wil, tijd en locatie worden dan bekend gemaakt;
– De tweede heeft de tweede keuze etc.
– De meet & greet duurt maximaal 15 minutenen er mogen foto’s gemaakt worden;
– Mogelijk maakt de organisatie ook foto’s die voor promotiedoelen gebruikt kunnen worden, door de meet & greet aan te gaan geeft de winnaar tegelijkertijd aan daar geen bezwaar tegen te hebben.

HET WEDSTRIJDFORMULIER VIND JE HIER

Geef een reactie