Mooie Resultaten voor Daventria Pupillen bij de Open Twentse Pupillen Meerkamp

Op een zonovergoten zaterdag 7 juli zijn 4 pupillen van Daventria afgereisd naar Enschede voor de Open Twentse Pupillen Meerkamp.  Zij hebben een mooie wedstrijd gehad met prachtige resultaten waarbij gestreden werd voor een mooie prestatie.

Denzel Kammeron (JPA-2) Begon met verspringen. Dit liep niet lekker voor zijn doen, maar hij sprong toch een hele mooie 4.15 m . Met een geblesserde rug wist hij de sprint en het kogelstoten nog te winnen. Het hoogspringen ging niet zo lekker en is bij 1.15m  opgehouden. De afsluitende 1000 meter  ging goed en uiteindelijk wist hij een prachtige 2e plaats te veroveren.

Thijs van Brouwershaven deed mee bij de JPB.  Met een goede sprint,  in 7.0 sec, een mooie sprong bij ver. Kogelstoten ging super met een mooi PR van 5,35 m en een hoogte van 1.05m bij hoogspringen had hij een mooie uitgangspositie voor een podiumplaats . De afsluitende 1000 meter had een zeer spannende eindstrijd (letterlijk) en Thijs wist zijn voorsprong te behouden. Hij is  3e geworden in het klassement.

Jeanelle Kammeron en Rixt ter Woord  kunnen samen optrekken bij de MPB.  Jeanelle is sneller met de sprint en de kogel weet  ze naar 4.88m te stoten, een prachtig  PR. Rixt stoot ook een PR met 4.62.

Jeanelle komt met verspringen niet zo lekker uit, en Rixt weet ook hier een PR te springen.

Daarna gaan de dames naar hoog. Jeanelle springt ook hier een PR met 1.10 m. Rixt weet haar PR te evenaren met een sprong van 1.25 m. Daarna was bij haar de pijp leeg op de 1000 m.  Ze werd nog gedeeld 4e,  en Jeanelle kwam  als 6de binnen. In het eindklassement is Jeanelle als 5de geeindigd en Rixt had een  3e plaats.

Geef een reactie