Hardlopen of wandelen door de binnenstad

Zondag 6 mei 2012 organiseert HOC ’93 een oriëntatieloop door de binnenstad van Deventer. Een loop met kaart en kompas voor zowel wedstrijdlopers, recreatieloper als voor de wandelaar.

De Deventer binnenstad is een mooi podium voor een oriëntatieloop. Door het opzoeken van gemerkte punten/posten in de binnenstad, via een zelfgekozen weg, al lopend, met behulp van een kaart en een kompas, al dan niet in wedstrijdvorm, vindt de oriëntatieloop plaats. Het is de bedoeling om het parkoers, bepaald door de bakens zo (snel en) correct mogelijk af te leggen. De controle vindt plaats middels een stempelkaart.

De oriënteringslopen zijn toegankelijk voor iedereen. Het verschil in de routes zit in de afstand en/of de moeilijkheidsgraad. As zondag zijn er 5 verschillende lopen mogelijk.

Kortom; zondag 6 mei 2012 is een unieke activiteit waarbij de historie van Deventer gecombineerd wordt met sporten en bewegen. Vanaf 12.30 uur bent u van harte welkom op de Beestenmarkt voor aanmelden en inschrijven. Advies aan nieuwkomers en deelnemers die gaan wandelen:
Start zo vroeg mogelijk.

Meer informatie over de oriëntatieloop is verkrijgbaar via Bert Molenaar, 0570-651585. Of kijk op www.hoc93.nl

Geef een reactie