Successen bij 1e Stedenwedstrijd junioren CD

(door webredactie)
EDE – Op zaterdag 11 april 2009 werd bij AV Climax in Ede de 1e Stedenwedstrijd voor CD-junioren gehouden. Op deze eerste confrontatie van de deelnemende ploegen hebben de Daventria-jeugdatleten goede prestaties neergezet.

Op diverse onderdelen werden podiumplaatsen behaald door de junioren van Daventria.

Op de 80 mH bij de D-junioren jongens werd Gijs Langkamp eerste. Yasmin Kammeron en Welmoed Jonker behaalden op de 60 mH bij de D-meisjes (1e jrs) respectievelijk de 1e en 2e plaats. Bij het hoogspringen was het Welmoed Jonker die eerste werd en Yasmin met 1.35 m tweede.

Hanneke Oosterwegel (2e jrs D) werd eerste bij de 60 mH en Maxime Meussen werd derde op deze afstand.

Bij de jongens C (1e jrs) winst voor Laurens Oosterwegel bij het verspringen (4.62 m). Nog een eerste plaats voor Daventria behaalde Kees Koot bij het kogelstoten (8.97 m).

Bij de meisjes C (1e jrs) won Janneke van Raan overtuigend de 80 mH in 12.79 sec. Shehrazade de Zwager werd hier tweede. Op de 600 m bezetten Daventria-meisjes de eerste drie plaaatsen. Eline Kolb werd eerste, gevolgd door Janneke van Raan en Silke Hulman.

Eefje Boons (C 2e jrs) behaalde derde plaatsen bij de 80 mH en 600 m. In deze categorie won Anne Koot het hoogspringen en Karlijn Rutten het discuswerpen.

De volgende stedenwedstrijd voor de cd-junioren is op zaterdag 9 mei 2009 bij AV Hanzesport in Zutphen.

De resultaten zijn te vinden in de rubriek Uitslagen.

Geef een reactie