post

Hardloopcursus

Op zaterdag 1 oktober start de jaarlijkse loopcursus bij atletiekvereniging AV Daventria 1906. Deze cursus is bestemd voor beginners en ook voor lopers die zich wat verder willen ontwikkelen.

Onze loopcursus wordt gehouden in een gezellige ontspannen sfeer. Het specifiek ontwikkelde programma met veel aandacht voor ondersteunende oefeningen en loopscholing bereidt je lichaam voor om gemakkelijk te kunnen hardlopen.

Tijdens de cursus zijn er verschillende gastsprekers die noodzakelijke hardloop facetten ( o.a. schoeisel, ademhaling en preventie ter voorkoming van blessures ) belichten. Bovendien is er persoonlijke aandacht en begeleiding. De cursus bestaat al jaren en is erg succesvol, velen zijn je reeds voorgegaan. Op de een na laatste clinic wordt stil gestaan hoe je motivatie kunt vasthouden.

Je traint tijdens de cursus in een groep onder begeleiding van een aantal trainers gedurende 12 lessen op de zaterdagochtend. We starten om 10.30 uur op onze atletiekbaan op sportpark Keizerslanden. Als er gastsprekers zijn kan de begintijd afwijken. Je hoort dit van te voren. Daarnaast krijg je wekelijks een hardloopschema mee om in je eigen omgeving te oefenen.

Of het jouw doel is om je conditie te verbeteren of een gezondere levensstijl aan te meten : je streeft met elkaar naar het behalen van 30 minuten hardlopen aan het einde van de cursus en dat verbindt natuurlijk.

De kosten voor deze loopcursus bedraagt € 70,- , inclusief een kop koffie of thee na afloop van iedere training in ons clubhuis.

Voor aanmelding of meer informatie mail je naar: rac@avdaventria.nl

Geef een reactie