Zondag 16 juli 2006, groep 2 naar de Apenheul

Zoals ook de eerste trip, trein, bus, en aangekomen. Echter ditmaal met een heel andere groep jongeren. We kwamen we tegen 10 uur in het park aan. Kaarten gekocht en naar binnen.

Ditmaal niet direkt naar binnen want onze enige jongeman moest eerst ff plassen. Ik denk dat de spanning hoog was bij Thijmen omdat ie vandaag wel uit was met 5 meiden en hij de enige man was? Oke, op weg. De jongelui (o.a. Thijmen) wilden eerst de grote toren die aan het begin staat beklimmen.

Goed toch, dat doen we. Moet wel zeggen dat die klim echt niet meeviel. Loulou had last van hoogtevrees. Toch ze deze hindernis genomen net als wij allemaal. En dan heb je Thijm er ook nog bij, je nou raadt het al! Gaat ie daar ff alle traptreden tellen als we naar beneden gaan. Als we beneden zijn zegt hij: “We hebben 206 treden gelopen als we alleen naar boven gaan!”

In het park aan gekomen snel de kleinere tassen in de veiligheidstassen gedaan, die je meekreeg. Dat is wel nodig, want de apen pikken nog al eens wat. Met dat ding had Kristie nogal wat ruzie, maar dat was zo opgelost.

Onder de indruk waren ze direkt hoor van dat loslopende spul. We hebben de voordracht van de mensapen ditmaal wel gezien in tegenstelling tot twee weken terug. Toen hadden we meer tijd nodig in het park om alles te kunnen zien. Nu ging het veel sneller en dus konden we dit doen.

Bij dit verslag zijn ook wat foto’s te zien. Er kan nog veel meer over verteld worden, maar zelf beleven is leuker toch!

Ook nu hoorde een natje, ijsje en patat erbij! Thijm lust geen frietjes. Doe mij maar appelgebak zegt ie. Aan tafel plaagde hij de dames door de mayo af te pikken (lol). Zij zich af: Thijmen, ga je dat op je gebak doen?!!!!

Meer foto’s

Geef een reactie