Uitje toplotenverkopers Grote Clubactie 2005 naar de Apenheul in Apeldoorn

Geachte lezers van de site,

Hierbij een kort verslagje en de daarbij behorende foto’s. Eindelijk is het zover dan, het reisje voor die persoontjes die hebben voldaan aan de eis om minimaal 25 loten te verkopen voor de Grote Clubactie.
Op zondag 2 juli is ondergetekende met Gijs, Pim, Marloes, Simone, Annelies en Bente naar Apenheul te Apeldoorn geweest. ‘s Morgens om 9.14 met de trein vertrokken. Te Apeldoorn aangekomen hebben we de bus genomen(de speciale bus reed nog niet) om tegen 9.45 aan te komen bij Apenheul. Het korte busreisje verliep natuurlijk niet met zonder de nodige gein van o.a. de jhr Gijs!

Nog meer foto’s…..

Kaartjes kopen, plattegrond erbij(iets wat ik nooit gebruik, en zei deze dag ook niet!) en lopen maar. Natuurlijk moet je eerst weer langs de bekende fotograaf die je voor later op de dag een foto aansmeert! (lache weer gelukt).
Om voorbereid te zijn op de reis door apenwereld hebben we eerst de instructiefilm gezien (over hoe en wat te doen en niet te doen als je in het park loopt) voor we op pad gingen.
Vervolgens de beveiligde tas in ontvangst genomen om al onze losse spullen in te doen. En ja, U raadt het al…… Wie was de pakezel, lalalala maakt niet uit. Dus op stap maar met die bomvolle tas met Vooral Snoepiessssssss. Vooral de jhr Langkamp waren goed uitgerust met kleine snoepjes. En ik maar denken dat die tas wel lichter zou worden naarmate de dag verstreek! Helaas, tot het eind bleef ze op het gewicht waarmee we begonnen met ons avontuur dooor Apenland.

Doodskopaapjes ja dat was het begin van het avontuur op deze warme zomerdag. Ze waren bijna niet vooruit te krijgen hoeveel indruk als deze kleine en snelle beestje maakten. Na enige tijd toch maar verder en door naar de eerste pitstop. Hoezo zeg ik hier pitstop als er een speeltuin aanwezig is in de vorm van ook andere dieren. Laten gaan dus en zelf maar ff een bakje leut nemen. Eenmaal uitgespeeld het spul maar snel aan de fles gedaan en laten eten wat ze bij zich hadden(weet u het nog de eerste behoefte).
Vervolgens maar weer op stap om nog heel veel dieren te zien en natuurlijk ook de mooiste glijbaan van Apenheul te beklimmen en ijs hoorde erbij vandaag hé. Tegen 5 uur weer op de bus gestapt richting station en weer terug met de trein.

Enkele foto’s die u kunt zien zijn door enkele jeugdleden genomen, bijv. Pim en Simone.

Voor nu groeten van Marcel die alweer uitkijkt naar de volgende groep die meegaat op 16 juli.

Tot ziens

Geef een reactie