Grote Clubactie lotenverkopers naar Julianatoren in Apeldoorn

APELDOORN – Op zondag 29 april 2007 was het dan eindelijk zover. Het uitje naar de Koningin Julianatoren kon beginnen. Met als deelnemende kids Sylvana, Gijs, Welmoed en Yasmin.

Als je de namen leest komt er maar weer ��n man in voor, en wel Gijs. Ja zeg maar gewoon Gijs want hij mocht weer eens uit met drie dames.

Wel we vertrokken om 9 uur met de trein naar Apeldoorn, daar aangekomen moesten we verder met de bus. Omdat ik geen man ben van de tijd viel dat dus ff tegen. We moesten ruim drie kwartier wachten voordat we met de bus mee konden.

Maar denk nou niet dat kinderen zich snel vervelen hoor! Het tegendeel is waar want ze vermaakten zich de hele tijd tot komst van de bus. Goed, 10.05 uur: de bus was er.

Aangekomen bij het park eerst maar de nodige kaartjes kopen, waarop meteen de vraag werd gesteld: “Waarom kun je daar niet pinnen?” Omdat bij de kassa het bord contant betalen hing! Bonnen laten zien bij de ingang en verder.

Maar ja, we waren echt vroeg en moesten bij het restaurant weer wachten tot “Jules” het lint had doorgeknipt. Ik dan maar snel een bakkie en de jeugd aan een sap. Nou, lintje geknipt en wij dus weer verder. Attracties genoeg, daar lag het niet aan. Vervelen, echt niet.

Ik had soms moeite om de jeugd bij te benen zo rap als ze waren. Het waren net mieren die uitzwermden. Het touwtrekapparaat moest er maar als eerst aan geloven. Dan de fiets en de draaiboot.

Maar daar zagen ze ineens het bootje dat met een kabel omhoog werd getrokken en boven aangekomen werd losgelaten en daarna met een duivelse gang naar beneden kwam en op het water belandde. Hier hadden ze dus heel veel lol. Al was het voor de eerste keer wel ff bijkomen van die plons.

Goed, de rest van de dag liep dus gewoon lekker en was voorbij voor ze het in de gaten hadden. Ik moest ze later echt overal zien weg te plukken om niet de bus naar het station te missen. Maar niet voordat we ons eerst tegoed deden aan het speciale kidsmenu.

Mijn dag als pakezel was dus weer geslaagd met tevreden kids en dat is het voornaamst. Zoals vaker gezegd: ouders, uw kinderen zijn op zo’n dag echt heel anders (lol!). Beleef fun bij het kijken naar de foto’s van de dag.

Marcel

DE FOTO’S

Geef een reactie