De Grote Clubactie 2006 gaat weer van start

Grote Clubactie

 

www.kidzonely.nl

 

 

Op 9 september 2006 start de lotenverkoop van de Grote Clubactie.

De jeugdleden zullen dan u bezoeken om loten te verkopen. Koopt men een lot, dan draagt men hiermee een steentje bij aan extra inkomsten voor de vereniging. Inkomsten die we hard nodig hebben. De opbrengst is o.a. bedoeld voor de geluidsinstallatie die reeds aanwezig is.

 

Nog niet iedereen heeft wat van Marcel Zoetebier ontvangen, maar hij is daar mee bezig Zodat ook jij kunt meedoen aan deze geweldig makkelijke actie.

Dit jaar is het ook mogelijk om loten tegen een machtiging te verkopen. Dat betekent voor de lotenverkopers dat je maar een keer hoeft te lopen. Verkoop je veel loten dan ding je mee naar de vele prijzen die de Grote Clubactie organisatie beschikbaar stelt aan de jeugd.

In het clubhuis liggen inschrijfformulieren om mee te doen.

 

Ook dit jaar hebben we voor de jonge lotenverkopers speciaal een website, www.kidzonely.nl.

 

Wat is www.kidzonely.nl?
Kidzonely.nl is de website die speciaal is ingericht voor de verkopers van 6 tot en met 13 jaar. De site is bedoeld om kinderen te stimuleren bij het verkopen van loten. Ze kunnen meedoen aan een verkoopwedstrijd, vinden er allerlei tips en informatie, maar ook andere leuke en interessante onderwerpen die hen interesseert.

Prijzen
Kinderen die meedoen aan de verkoopwedstrijd worden beloond met mooie prijzen. Hoe meer loten ze verkopen, hoe mooier de prijzen. De Grote Clubactie heeft duizenden prijzen beschikbaar. Sowieso ontvangt elke deelnemer een prijs zodra hij of zij zich registreert met de code onder de kraslaag van de kIDzcard. Een selectie van topverkopers ontvangt extra prijzen. De Grote Clubactie heeft 3 trekkingen om topverkopers te belonen, 13 oktober, 7 en 24 november.

Gegevens
Deelnemende kinderen moeten zich registreren. Als Grote Clubactie gaan we zeer vertrouwelijk om met deze gegevens. De informatie die ons wordt toevertrouwd wordt door Kidzonely gebruikt om kinderen toegang te geven tot bepaalde functionaliteiten op de site, prijzen toe te kennen en vragen te beantwoorden. Verder houden wij de kinderen op de hoogte van de ontwikkelingen van Kidzonely via een nieuwsbrief. Zeer uitgebreide informatie hierover kunt u lezen in de disclaimer (onder HELP) van Kidzonely.nl

 

Geef een reactie