“Werk maken van je atletiekambities?! De Atletiekschool nodigt jou uit!”

Aventus Atletiekschool biedt atleten die meer werk willen maken van hun atletiekambities de mogelijkheid om tijdens één of meerdere Open Trainingsdagen deel te nemen aan trainingsprogramma van de Atletiekschool. Door een ‘kijkje te nemen in de keuken’ kun je onder begeleiding van inspirerende coaches meetrainen met gelijkgestemde atleten van de Aventus Atletiekschool.

Samenwerking met het onderwijs en Atletiekunie

De Aventus Atletiekschool wordt ondersteund door de onderwijsinstellingen ROC Aventus, Saxion Hogescholen en vanuit het voortgezet onderwijs door LOOT-school Veluws College. Door de samenwerking met deze instellingen wordt het mogelijk gemaakt om atletiek op een professionele manier te combineren met een opleiding naar keuze in het voortgezet middelbaar- en hoger beroepsonderwijs, want het behalen van een diploma is ook belangrijk. Dit initiatief wordt een warm hart toegedragen door de Atletiekunie!

Uitstekende faciliteiten

Als manager van je persoonlijke sportieve doelstellingen kun je onder begeleiding van professionele trainers gebruik maken van uitstekende faciliteiten:
– Een aangepast rooster of aangepaste stage zodat je elke middag kunt trainen.
– Begeleiding van uitstekende trainers met veel (inter)nationale ervaring.
– Individuele trainingsprogramma aangepast aan jouw sportieve doelstellingen.
– Tijdens de winterperiode meerdere keren per week trainen in het Omnisportcentrum.
– Een bosrijke omgeving voor midden- en langeafstandsatleten.
– De mogelijkheid om samen te wonen met gelijkgestemde atleten in een atletenhuis.
– Trainen met gelijkgestemde atleten van alle niveaus. Van regionaal tot zelfs internationaal niveau.
– Een ‘personal coach’ die je ondersteunt en adviseert in de combinatie sport en onderwijs.

Uitstekende faciliteiten en een goede omgeving om je als ‘toekomstige topsporter’ sportief te ontwikkelen!

Begeleiding van inspirerende en ervaren trainers

Na het aangepaste schoolprogramma wordt op elke werkdag omstreeks 15.00 uur getraind. De trainingen voor de midden- en langeafstandsgroep worden door regiotrainer Johan Voogd verzorgd. Betty Hofmeijer verzorgt de trainingen voor sprint- en hordenatleten (kort en lang).

Gelijkgestemde atleten met ambities

Beide trainers zijn ervaren, succesvolle trainers die werkten en nog steeds werken met diverse talenten in de atletiek. De Atletiekschool heeft al diverse succesvolle atleten geholpen met hun sportieve ambities. Bekende succesvolle atleten zijn bijvoorbeeld: Daniël Franken, Jip Vastenburg, Marleen Loman, Abdi Nageeye, Reinier Bouma, Susanne Dekkers, Revelinho Eind, Vincent Kerssies, Gert Jan Wassink en Dennis Licht. Maar er zijn er nog veel meer.

Geef je op voor de Open Trainingsdag

Op dinsdag 19 april, donderdag 21 april, dinsdag 10 mei en donderdag 12 mei kun je een ‘kijkje nemen in de keuken van de atletiekschool’. Geef je op via onderstaand e-mailadres en geef aan op welke dagen je wilt deelnemen. Over de exacte trainingstijden wordt je nog geïnformeerd. Kun je niet op voorgestelde data, dan is er in overleg met de trainers mogelijk om een ander moment mee te trainen.

Meer informatie

Surf voor meer informatie over de Aventus Atletiekschool naar www.atletiekschool.nl, of mail je vragen naar d.licht@aventus.nl of tel: 088.-2836367.

Klik hier en bekijk het promotiefilmpje.

Geef een reactie