post

Indoor meerkamp Utrecht 14 maart 2010

Denzel Kammeron, als enige deelnemende pupil, goed ‘uit de verf’ gekomen tijdens
indoor in Utrecht

Op zondag 14 maart jl. heeft een klein aantal Daventrianen meegedaan aan de indoorwedstrijden in Sportcentrum De Galgenwaard te Utrecht, waaraan in totaal meer dan 400 atleten deelnamen.

De meest opmerkelijke prestaties waren die van Denzel Kammeron, JPB, de enige pupil in het gezelschap. In zijn categorie deden 28 jongens mee, dus concurrentie zat! Desondanks behaalde hij met zijn 2 nieuwe PR’ s (hij stootte de kogel 5.49 m ver en liep de 50 m in een tijd van 8,33 sec) een mooie 2e plaats. Met zijn sprong van 3.63 m was hij behalve de beste sprinter óók de beste verspringer in zijn categorie. Een superdag voor Denzel dus!

Voor de junioren meiden Yasmin Kammeron (D2), Sylvana Weijers (D1) en Shehrazade de Zwager (C2) liep het iets minder vlekkeloos. Echter, werd ook door hun leuke prestaties behaald en persoonlijke records verbroken. Met een deelnemersaantal van 33 meiden, behaalde Yasmin een mooie 6e plaats, waarbij ze de 60 m liep in 8.57 sec en 4.41 m ver sprong. Het kogelstoten ging helaas een stuk minder, 7.96 m. Dit keer
géén Sanne van Rossum in de buurt om instructies te geven ;-)). Sylvana belandde met haar prestaties op plaats nr. 20, bij een deelnemersaantal van 34. Zij liep de 60 m in 9.97 sec, sprong 3.59 m ver en stootte de kogel 6.55 m weg. Wél verbeterde zij enkele PR’s.
Shehrazade had duidelijk ‘haar dag’ niet. Het verspringen ging niet zoals ze wilde, maar haar verste sprong werd toch nog 4.40 m. Ze stootte de kogel 7.41 m weg en liep de 60m in 9.03 sec. Dit alles goed voor een 8e plaats bij een deelnemeraantal van 12.

alt

Naast de meerkamp deden de dames ook mee aan de 60 m horden. Yasmin moest het doen met een keurige 5e plaats (bij 23 deelnemers) en een mooie tijd van 10.9 sec. Een week eerder behaalde ze in Enschede een gedeelde 1e plaats met 11 sec. handgeklokt.
Met de valpartij in januari (Groningen) en bijbehorende lichte hersenschudding nog vers in haar geheugen, heeft ze het toch maar weer geflikt een mooie tijd neer te zetten en haar ‘angst’ te overwinnen. Heel dapper!
Sylvana behaalde met haar 13.12 sec een mooie 6e plaats (bij 12 deelnemers). Voor haar pas de 2e keer dat zij aan dit onderdeel had deelgenomen.
Voor Shehrazade liep het minder goed af. Na haar valse start, kwam ze in de herkansing na de 2e horde niet goed uit en lag ze ‘uit’ de race. Volgende keer beter.

Geef een reactie