Deventer schoonfamilie op werkbezoek bij Daventria

Sportieve dames actief bij AV Daventria 1906

alt Het is de beheercommissie en het bestuur al lange tijd een doorn in het oog dat de atleten nadat ze gesport hebben de kleedkamers zo vies achter laten. Vuile voetafdrukken, zeep en veel haar rondom de afvoerputjes maken dat de kleedruimten van de trotse atletiekvereniging er regelmatig zeer smerig uitzien.

Hoewel de schoonmaakploeg zijn stinkende best doet om de boel nog enigszins toonbaar te houden kunnen ook de maandelijkse sopbeurten van de schoonmaakploeg bij lange na niet verhinderen de kleedkamers er soms zeer onhygiënisch uit zien.
Op verschillende niveaus binnen de club zijn de problemen besproken maar verder dan elkaar de zwarte Piet toespelen was men nog niet gekomen.
Gelukkig was daar dan de hygiënische reddingsbrigade van de Deventer schoonfamilie. Deze atletische jongedames lieten zien dat met een fris sopje, een bezem en een vleugje jeugdig elan de dames-kleedkamers en binnen een mum van tijd weer spic-en-span uit kunnen zien.
Het verhaal gaat dat deze schone atletische dames binnen kort ook de heren-kleedkamer zullen betreden om daar vakkundig vet en vuil te verwijderen.

Geef een reactie