De Schrijvende atleet

 • NO SMALL STEP COUNTRY
  De teller begint te lopen zodra onder de booghet tikken als de fase voor een bom-explosie wij lopen rechts omhoog met de wijzers meeieder een eigen kleur soms met blote benen frisse droge wind over de dorre heidetinten bruin en… Lees meer: NO SMALL STEP COUNTRY
 • NEXT GENERATION
  Dus ben ik geboren na mijn eigeneen groter geschenk is niet te krijgenDeze gure wind doet ons sterk afkoelenlichte blessure laat zich nauwelijks voelen Kijk terug en zie een lange wegrealiseer het weerzien van heg noch stegKan zo heerlijk mijn… Lees meer: NEXT GENERATION
 • Vormbehoud
  Je kent het wel. De smoezen. Ze worden bij voorkeur verspreid vlak voor een loopje. In de naar Midalgan, Tijgerbalsem vermengd met banaan stinkende tot omkleedruimte uitgeroepen parkeergarages of in de veel te  vroeg bevolkte startvakken. Het erge is, je… Lees meer: Vormbehoud
 • 75 JIVE
  Een streep van zon boven het vlakke veldniet elke verhouding kent haar knopen geteldHoe mooi het landschap ook schijnen magdit maatje tegenover mij bewaart een lach Ons eerste stuk op deze verharde wegentastend voorzichtig naar de aanstaande zegenPas de volgende… Lees meer: 75 JIVE
 • State of Change
  Een schaduw als die valtover zacht glooiende huidVerandert met licht van bovenzonder enig andere kans Die kracht welke weltin passen zoals voorheenVervangt pijn opgelopendoor versterking eigen balans Deze ruimte thans vervultvolgens regelen der interactieMaakt afstand te overzienlaat leegte een volgende… Lees meer: State of Change
 • Plat
  Het ene moment liep ik nog hard, het volgende stapte ik half op een takje enklapte ik ongelooflijk op mijn bek en terwijl ik viel, dacht ik dat er ietsin mijn voet brak en in diezelfde paar tellen was ik… Lees meer: Plat
 • Hirco & Jacintha: 400 meter romantiek
   Jacintha had eindelijk het besluit genomen. Na de altijd beruchte zomerse barbeques hing haar buik weer zwabberend over de rand van haar spijkerbroek. Haar moeder had haar al een paar keer misprijzend aangekeken tijdens haar laatste verjaardag en gevraagd of… Lees meer: Hirco & Jacintha: 400 meter romantiek
 • Pedicure
  Tussen de middelste tenen van mijn linkervoet ontwikkelde ik een eksteroog, zo dik als een meikever, zo groot als een euro. Als ik er aan peuterde deed het pijn, als ik er op liep ook. Hardlopen ging wel. Na een… Lees meer: Pedicure