Contact Ons
Image not available
Image not available
Image not available
Image not available
Image not available
Image not available
Image not available
Image not available
Slider
Slider
previous arrow
next arrow
Slider
 
 
 

In 2019 organiseert AV Daventria 1906 de onderstaande baanwedstrijden.

Te zijner tijd zal hier meer informatie per wedstrijd gepubliceerd worden.

Voor vragen over de wedstrijden kunt u contact opnemen met de Weststrijd Organisatie Commissie (WOC) via het contactformulier

Datum

Wedstrijd

Categorieën

Zaterdag 4 mei 2019

Speerwerpevent

Junioren AB, senioren en masters

Zaterdag 25 mei 2019

CD-competitiewedstrijd

Junioren CD

Vrijdag 7 juni 2019

Werpdriekamp
(avondwedstrijd)

Junioren AB, senioren, masters

Zaterdag 15 juni 2019

Athletics Champs wedstrijd regio 18/19

Alle pupillen

Zaterdag 7 september 2019

Keuzemeerkamp

Alle pupillen en alle junioren

Zondag 6 oktober 2019

Clubkampioenschappen

Alle leden van AV Daventria

 

Speerwerpevent -  zaterdag 4 mei

De spanboog van het lijf, kracht van de worp, schoonheid van de door de lucht vliegende speer. Van oermensen die hun dagelijks voedsel bij elkaar wierpen, tot eigentijdse peuters die een mooie stok van zich afgooien: de pracht en kracht van het speerwerpen is van alle tijden!
Deze prachtige sensatie van het speerwerpen kan iedereen ervaren tijdens een uniek speerwerpkampioenschap mét speciale clinics, die onze wedstrijdorganisatiecommissie (WOC) organiseert.

Op zaterdag 4 mei organiseert av Daventria 1906 haar jaarlijkse speerwedstrijd. Voorafgaand aan deze wedstrijd zijn er gratis clinics voor leden en niet-leden. Jong of oud, met of zonder ervaring in het speerwerpen: iedereen is welkom!

Generatie-clinic

Van 12 uur tot 12.45 uur geeft onze Daventria speerwerp-topper Emma Oosterwegel een speciale (groot)ouder-kind clinic. Op een speelse manier leert zij speerwerp-technieken aan. Kinderen tot 12 jaar werpen vanuit veiligheidsoogpunt met een vortex.

Speerwerpclinic voor 12+

Van 11.45 uur tot 12.45 uur verzorgt voormalig bondscoach Kees Bethlem een 12+ clinic. Gezelligheid en sportiviteit staan centraal in deze inspirerende clinic. Ondanks het professionele niveau van de trainer is ervaring geen vereiste voor deelname aan de clinic.

Programma en aanmelden

Beide clinics vinden plaats van op onze atletiekbaan. Deelname is gratis. Aanmelding voor de clinics is niet nodig.

Om 13.00 start het wedstrijdprogramma van het Speerwerpevent met het speerwerpen voor de vrouwen, en om 14.45 starten de mannen met hun wedstrijd speerwerpen.

Natuurlijk is iedereen van harte welkom om tussen 11.45 en 16.00 uur te komen kijken naar de clinics en unieke wedstrijd!

 

Clubkampioenschappen op 6 oktober


Op zondag 6 oktober 2016 vinden op en rond onze baan de jaarlijkse kampioen-schappen van onze vereniging plaats. Atleten, recreanten, ouders, trainers en vrijwilligers van alle leeftijden worden van harte uitgenodigd mee te doen.

De junioren, senioren en masters beginnen rond half 12 (exacte tijdstip volgt) met hun meerkamp, bestaande uit de sprint, kogelstoten, speerwerpen, verspringen en de lange afstand (600-1500m).

De pupillen beginnen rond half 2 (exacte tijdstip volgt). Na een warming-up met estafette starten de pupillen hun meerkamp, bestaande uit de sprint (40 of 60m), vortexwerpen, hoogspringen en de lange afstand (600m of 1000m).

Naast de meerkampen staan er wederom twee looponderdelen op het programma: een 3000m op de atletiekbaan en een 5km recreantenloop door het Zandweteringpark.

Inschrijven
Alle onderdelen per leeftijdscategorie zijn te zien op https://www.atletiek.nu/wedstrijd/main/26148

Senioren, masters en junioren AB kunnen zich inschrijven via deze “atletiek.nu”-pagina.

Pupillen en junioren CD kunnen zich inschrijven via de Daventria website.

Deelnemers aan de 5km recreantloop kunnen zich aanmelden door te mailen naar This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it..
Voor de 3000m kan men zich inschrijven via Atletiek.nu t/m as dinsdag.
Ook is voor deze twee onderdelen na-inschrijving mogelijk tot 30 minuten voor de start, dit kan in het clubhuis.


Huldiging en borrel
Het kampioenschap eindigt om 17:00 uur met een huldiging van de clubkampioenen en een borrel in het clubhuis! 

 

 

 

Voor vragen over de wedstrijden kunt u contact opnemen met de Weststrijd Organisatie Commissie (WOC) via het contactformulier