In het weekend van 15 - 17 juni vonden op en rond de atletiekbaan van AVNOP in Emmeloord de Nederlandse Kampioenschappen voor junioren plaats. Lauri Hulleman sprong met een afstand van 7,13 meter naar een mooie zilveren medaille. Slechts 8 cm onder zijn persoonlijk en clubrecord.
Anna Oosterwegel pakte brons op de 400 meter horden (76cm) in een fraaie 1:06,00

Afgelopen weekeinde (1-3 juni) werd in Gouda het Nederlands kampioenschap outdoor voor de masters (35 plus) gehouden. Een eindje verderop in Den Haag vond op het zelfde moment het Nederlands kampioenschap meerkamp voor de jeugd plaats.

Bij de Masters nam Elleke Steenbergen -ondanks een lichte blessure- deel aan het verspringen, de 100 en de 200 meter. Op alle disciplines ging ze met een zilveren medaille naar huis. Bert Boer bekroonde zijn intensieve trainingen afgelopen winter met een prachtige bronzen medaille op de 400 meter. 

Onlangs hebben wij Keurslagerij Harmsen als nieuwe sponsor van onze atletiekvereniging mogen verwelkomen. Harmsen is al langere tijd bij onze vereniging bekend, vooral als we weer eens aanleiding zagen om een barbecue te organiseren. Dan weten wij zijn keurslagerij te vinden! 

Rondje Duursche Waarden. Op de zonnige zaterdagochtend 27 mei zijn we met 45 mensen naar het bezoekerscentrum in Den Nul gereden. Ongeveer 10 wandelaars hebben een rondje van 6 km gewandeld door de Duursche Waarden, een 120 hectare groot natuurgebied van Staatsbosbeheer aan de IJssel. De andere 25 mensen hebben een rondje hardgelopen.