Daventria is aangesloten bij de NKS, voornamelijk voor deelname aan het project ‘Train de Trainer’. In dit project worden in de regio bijscholingen voor trainers georganiseerd.

Salland verzekeringen is al 152 jaar een vertrouwde partner als het gaat om een goede zorgverzekering. Zo maken zij zich hard voor jouw gezondheid én een gezonde regio. Daarom steunen zij graag de regionale sportverenigingen die mensen letterlijk uitdagen om in beweging te komen!

Na 2 weken geleden al indruk te hebben gemaakt bij de 30 kilometer-trail-loop, was op zaterdag 13 oktober ook erg duidelijk dat Anke Rouwette en Irene Kalter wederom voor de eerste plekken gingen op de halve marathon van Loenermark.

Op de dag dat vele Daventrianen de Holterberg zouden gaan trotseren, was er ook een trailwedstrijd in het Limburgse Voeren. Sport in opkomst, voor drie sportievelingen van Daventria reden om de stoute trailschoenen aan te trekken en mee te doen met deze Bear Trail. Een fantastische omgeving, knetterfelle zon, ruige paden dwars door de koeienweiden, scherpe afdalingen, stenige klimmen en heel veel modder lokten het drietal naar het afgelegen Voeren.