AV Daventria 1906 wil graag een sportieve, maar zeker ook een veilige vereniging zijn. Het bestuur heeft enkele jaren geleden besloten een tweetal vertrouwenscontactpersonen aan te stellen. Zij hebben bij ongewenst gedrag binnen de vereniging een ondersteunende taak naar de hulpvrager(s). Ongewenst gedrag komt overal voor en kan het sportplezier in hoge mate bederven. Onder ongewenst gedrag verstaan we seksuele intimidatie, agressie en geweld, pesten, discriminatie en interne criminaliteit. Als iemand last heeft van dit soort gedrag dan kan hij of zij contact opnemen met onze vertrouwenscontactpersonen.

Hou je van atletiek? Word je enthousiast van het plezier dat atleten beleven aan een wedstrijd? Vind je het leuk om de prestatie van je (klein)kind van dichtbij mee te maken en te beoordelen? Vind je het belangrijk dat een wedstrijd eerlijk verloopt? Hou je ervan nieuwe dingen te leren en leuke mensen te leren kennen? Dan zoeken we jou!

Koude nachten, guur weer, kerstbomen vullen de huiskamers en het straatbeeld en de Sint lijkt al weer een eeuwigheid geleden de warmte van Spanje te hebben opgezocht. Kortom: we zijn met de laatste dagen van 2017 bezig!
Dit is ook de tijd om terug te kijken op het afgelopen jaar,  zowel op sociaal vlak als het sportieve. Waar sommige atleten onder ons nog willen pieken en vlammen tijdens de diverse crossen in onze omgeving, trails en uiteraard op de laatste dag van het jaar de Brink tot Brinkloop (waar traditioneel een snelle tijd gelopen kan worden!), blijft het voor anderen bij fit blijven en lekker trainen. En naast persoonlijke doelstellingen worden ook de sportieve doelstellingen en ambities voor 2018 alvast in kaart gebracht.

Er ligt nog steeds een dik pak sneeuw op de atletiekbaan en op het middenterrein. Daarom gaan de trainingen op woensdagavond 13 december voor de pupillen en de CD-junioren NIET door. Voor de andere groepen beslist de trainer. De baantraining voor de senioren wegatleten (o.l.v. Marinus Jaspers) gaat wel door.