Clubkampioenschappen

Categorie
Evenement van AV Daventria 1906
Datum
zondag 1 oktober 2017
Locatie
Borgerlerdijk 2
Deventer, Nederland
E-mail
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Clubkampioenschappen voor (jeugd)leden en ouders/verzorgers van jeugdleden van AV Daventria 1906. Nadere details over inschrijftermijn, wijze van inschrijving, onderdelen en categoriën staan hieronder.

Op zondag 1 oktober organiseert de WOC van AV Daventria de jaarlijkse clubkampioenschappen. De baanatleten kunnen kiezen uit een meerkamp en een 3000m op de baan. De inschrijving is inmiddels geopend en zal geopend zijn tot donderdag 28 september. Schrijf je in via: https://www.atletiek.nu/wedstrijd/main/10155/

Recreantenloop

Naast de clubkampioenschappen op de baan wordt er net als vorig jaar ook een recreantenloop door het Zandweteringpark georganiseerd, met start en finish op de atletiekbaan. De afstand van de loop bedraagt ongeveer 5 km en de start zal rond 2 uur 's middags zijn. Voor de recreantenloop kun je je inschrijven door een mailtje te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Ook kun je je na-inschrijven op 1 oktober, tot 30 minuten voor de start.

 
 

Alle datums

  • zondag 1 oktober 2017

Powered by iCagenda

iCagenda - Evenementen

Agenda

ma di wo do vr za zo
4
7
11
14
18
21
25
28
29