post

EK Berlijn 2018 vanuit de de ogen van de coach dag 7 + 8

Na het ontbijt richting de finishplaats van de marathon gegaan en daar live en via een groot beeldscherm onder t genot van een goed kopje koffie gekeken. Daar kwam ik vele Nederlandse atleten en trainers tegen die massaal naar Berlijn zijn afgereisd. 

dag7 1

Na de lunch richting medaille plaza om de medaille uittreiking van Lisanne de Witte te zien.

dag7 2

Om 17u afgesproken met de familie Boons bij mijn favoriete Siciliaan om een hapje te gaan eten voordat we naar het stadion zouden gaan. Eenmaal het terrasje verbouwd kwam ome Jaap van der Plaat met zijn vrouw Betty langsfietsen, die stapte af en aten ook een hapje mee.

dag7 5

Het buikje volgegeten en door naar t stadion met een geweldige avond voor Nederland met de estafette medailles, goud voor Sifan en een weergaloze polsstokhoog finale. Na de wedstrijd nog even een biertje gedronken zodat de grootste meute al vertrokken was en voor de laatste keer met de U2 naar mijn hotel.

De volgende ochtend op mijn gemakje opgestaan tas ingepakt ontbeten en richting huis gereden. 

Ook dit EK was weer een fantastische ervaring, Eefje die t super goed heeft gedaan, ook was zij nog deel van het zilveren estafette team. Nu op naar de wedstrijden die nog komen gaan. Dit was mijn laatste blog voor dit EK. Ik hoop dat jullie ervan genoten hebben.  Ciao 

dag7 3

Bijzonder gebouw bij de finish

dag7 4

dag7 6

 

dag7 7

Tot ziens mooi en bijzonder Olympia Stadion

Geef een reactie