post

EK Berlijn 2018 vanuit de de ogen van de coach dag 6

Tot nu toe was het heel rustig in mijn hotel, maar vanochtend zat de ontbijtzaal helemaal vol. Na mijn ontbijt met de metro naar de Kurfürstendamm gegaan. Daar aangekomen blijkt daar ook de snelwandel wedstrijd aan de gang te zijn.

dag6 1

In de Gedächtniskirche loop ik daar ineens ons andere grote talent van Daventria, Emma Oosterwegel, tegen t lijf. 

In het begin van de middag ben ik even terug gegaan richting mijn hotel. Daar in de buurt bij een Indiaas restaurant gegeten. Nu is t hier buiten niet meer zo heet, maar dat eten brandde mijn bek uit (sorry voor t taalgebruik), maar deze lamscurry was echt te heet voor mij.

dag6 2

Na deze verlate lunch effe naar mijn hotel gegaan om om 16.45 weer met de metro naar t stadion te gaan. Voor een korte pre meeting van de 4x 100 ploeg waar Eefje ook deel van uit maakt. 

dag6 3

Een uurtje later startte het avond programma met de geweldige Nederlandse medaille winnaressen Lisanne, Dafne en Jamile. Tevens de altijd rustige Bart Bennema uit zijn dak zien gaan bij het behalen van brons van Jamile. 

Daarna terug gegaan en nog heerlijk een hapje Italiaans gegeten. 

Morgen de laatste dag Berlijn. De tijd vliegt voorbij

Geef een reactie