post

EK Berlijn 2018 vanuit de de ogen van de coach dag 3

Vandaag gunde ik mijzelf een uitslaapmoment en zat dan ook pas om 8.30 aan t ontbijt.
Daarna rustig de dag begonnen met een heerlijke kop koffie.

dag3 1Dag3 2
Ik had om 10.45 afgesproken bij t atleten hotel om samen met Eefje en haar kamergenote bij haar kledingsponsor langs te gaan. Daar een uurtje vertoefd en vervolgens ben ik weer richting mijn hotel gegaan, onderweg liep ik langs Cantinasiciliana , wat toch echt mijn favoriete eetplekje aan t worden is in Berlijn. Een echt authentiek Siciliaanse keuken waar nog echt t eten met t ❤️ klaargemaakt wordt. Daar heerlijk genoten van een bord Linquini con Cantarelli.

dag3 3
Vervolgens naar t hotel om mijn Team.nl kleding aan te doen en door naar t stadion om de laatste training met Eefje te doen. Even kort wat opwarmen, wat raar klinkt bij 37 graden en daarna een paar startjes, waarvan er 1 tegen Nadine was. Onze conclusie na de training, morgen zo een start en t komt goed. Dus ze lijkt er helemaal klaar voor te zijn.
Teruglopend naar t metro station begint t te regenen. Eenmaal in t metrostation barst t effe los.
De avond heb ik eerst op mijn kamer doorgebracht met t EK kijkend op mijn I pad en daarna nog effe een hapje gegeten.
Morgen/ vandaag voor de lezer is de grote dag en loopt Eefje rond half acht de halve finale.
Ze loopt in de 2e halve finale en bij een hele goede race maakt ze kans op de finale en dat is t doel. Op naar de raceday ?????

Geef een reactie