post

EK Berlijn 2018 vanuit de de ogen van de coach dag 2

dag2 1

Vanmorgen om 7.45 een simpel maar heerlijk ontbijt genuttigd in het hotel, om een uurtje later met de U2 (een metro) naar t Olympia-Stadion te gaan. Ik was in ieder geval niet de enige, maar kon nog net een plekje vinden om te staan.

Binnen 10 minuten was ik bij t stadion, waar ik mooi de 100m van de tienkamp kon bekijken.

dag2 2

Daarna op zoek gegaan naar de Warm up area, want t olympisch complex is best groot. Daar even wat rondgeneusd en naar de plek/ tent van Nederland geweest, waar t heel rustig was. Terug naar t stadion om het verspringen en t kogelstoten van de meerkamp te bekijken. Tussendoor waren er flink wat Nederlanders bezig in de kwalificatie voor de volgende ronde, maar die stelde allen teleur. T blijft toch lastig om op een toernooi te presteren blijkt maar weer. De ochtend sessie zit erop, effe via de app een afstemming gemaakt met Eefje om te trainen en daarna even een heerlijke koude Coca Cola gedronken op het terras en een broodje gegeten voor de lunch.

dag2 4

De dag vervolgd zich met effe een frisse douche op de hotelkamer, niet verkeerd bij 35 graden om vervolgens met een wandeling van ca 3 km in de brandende ☀️ naar de trainingsaccommodatie te gaan om met Eefje de training af te werken. Op het programma stond 5x 50m met 6 minuten rust.

dag2 5

En ik ben gerust Eefje gilde over de baan dus met de snelheid zit t goed. Daarna weer terug gelopen naar mijn hotel. Even een hapje gegeten bij een goede lokale Italiaan (ik zit wat buiten t echte centrum) om daarna weer naar t stadion te gaan en daar nog de 100m finales gekeken, wat gedronken met 2 collega trainers en toen weer naar t hotel. Wordt vervolgd

Geef een reactie