Beginnerscursus hardlopen

Zaterdag 2 oktober as start weer de jaarlijkse loopcursus van AV Daventria 1906  voor beginners, herintreders én lopers die zich verder willen ontwikkelen.

Onze loopcursus kent een gezellige en ontspannen sfeer en veel persoonlijke aandacht en begeleiding. Het specifiek ontwikkelde programma met veel ondersteunende oefeningen en loopscholing plus een wekelijks hardloopschema om in eigen omgeving te oefenen zorgt ervoor dat je na afloop gemakkelijk kunt hardlopen. Tijdens de cursus geven gastsprekers informatie over onderwerpen als schoeisel en kleding.

De cursus bestaat uit 12 lessen zaterdagochtend van 10.30-12.00 uur op onze atletiekbaan. Henk Dimmendaal, Anton Stolte en Albert Broekhoff zijn de trainers. Aan het eind van de cursus kun je 30 minuten in eigen tempo hardlopen en ben je klaar voor eventuele deelname aan de 5km van de Brink tot Brink Loop op zondag 9 januari 2022.

De trainingen worden Corona-proof gegeven en wij hopen van harte dat de BtB-loop dit keer wel doorgang kan vinden.

Kosten: € 70,- (12x training, inclusief wekelijks hardloopschema, gastsprekers, koffie/ thee na afloop van de training en deelname aan de 5 km Brink tot Brink loop)

Aanmelden: bij de Recreatie Atletiek Commissie – rac@avdaventria.nl

Training: vanaf zaterdag 2 oktober, 10.30u

Locatie: atletiekbaan AV Daventria 1906, Sportpark Keizerslanden   

Wacht niet te lang met aanmelden, want VOL = VOL!