Nieuws 2018

Lauri Hulleman greep vandaag twee schitterende medailles op de Nederlandse Kampioenschappen Indooratletiek voor Junioren A en B in het Omnisportcentrum in Apeldoorn. Bij het verspringen verbeterde Lauri zijn PR met 16 centimeter en kwam uit op 7,17 meter; een gouden sprong! Ook op de 200 meter was Lauri succesvol: in een spannende race legde hij beslag op de 3e plaats: brons!

Eefje Boons heeft zich vandaag in het Belgische Gent geplaatst voor het WK-indoor Atletiek die van 1 tot 4 maart in Birmingham zullen worden gehouden. Tijdens de “International Flanders Athletics Meeting” pakte Eefje in de finale op de 60m horden de winst in een tijd van 8.12sec; mooi onder de limiet van 8.14sec. voor de WK in het Engelse Birmingham.

Emma Oosterwegel heeft bij de senioren bij de NKindoor meerkamp in Apeldoorn een prachtige gouden medaille gehaald. In een sterk deelnemers veld duelleerde de jongste senior dame met de Nederlandse top en greep op de 5 meerkamp-onderdelen met overmacht de eerste plaats (4064 punten). 

Onze Nathan van Noort uit de pupillen-A heeft vandaag in Wierden de Valentijnscross niet uitgelopen; toch heeft hij zijn medaille dubbel en dwars verdiend! Tijdens de cross werd Wouter uit Rijssen onwel en moest door een flauwte de wedstrijd opgeven. Ook Nathan stopte de cross om bij Wouter te blijven in afwachting van EHBO. Een geweldige sportieve heldendaad van Nathan!

Onze Elleke Steenbergen heeft bij het NK indoor in Apeldoorn haar derde medaille gegrepen. Na een zilveren plak gisteren op de 60m was het vandaag twee keer raak: goud op de 200m en nu ook bij het verspringen. Met een afstand van 5,05 werd Elleke Nederlands kampioen bij de senioren dames (cat V40).